Dogodki ob zaključku šolskega leta

V zadnjem obdobju je bilo na šoli kar nekaj zanimivega dogajanja. Poleg športnih dnevov šestega in sedmega razreda, kjer so učenci izkusili veslanje, supanje in odbojko na mivki, je bila na šoli tudi predaja ključa devetega razreda. Pripravili so kar nekaj zabavnih izzivov, kot so bili  hoja z zaprtimi očmi po poligonu, prenašanje bombonov s slamico in odgovarjanje na vprašanja. Vsi gledalci pa so se pri tem zelo zabavali.

Zaključna proslava pa je bila namenjena Primožu Trubarju. Na proslavi je bilo zelo lepo, ker so nastopali večinoma učenci nižjih razredov. Nastopali so tudi mladinski in otroški pevski zbor, predstavili so se učenci posameznih razredov in učenci neobveznega izbirnega predmeta Umetnost. Voditeljici sta se zelo dobro odrezali. Zato vsem veliko pohval. Ob koncu prireditve pa nas je pred šolo čakala pojedina.

Zadnji dan šole pa je potekala prireditev ob dnevu državnosti. Petošolca Gabriel in Anastasia sta prireditev odlično povezovala. Gospa ravnateljica je poudarila dosežke naših osnovnošolcev med letom. Vsem pa smo zaželeli lepe in sproščene počitnice.

Zapisala: Urška Kerin

(Ogledano skupaj: 241, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...