Varstvo otrok in potek pouka na daljavo

Spoštovani starši!

Zaradi preprečitve širjenja nalezljive bolezni COVID19,  je vlada RS  z odredbo (št. 1800-7/2020/2, dne 12. 3. 2020) začasno prepovedala zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.

Od 16. marca do 29. marca bosta vrtec in šola zaprta.  

Po odredbi župana glede zagotovitve nujnega varstva za otroke staršev, ki morajo še naprej opravljati svoje delo, bo zagotovljeno varstvo v prostorih vrtca Mornarček Piran.

Preberi več

Potrdilo delodajalca

Za vse učence OŠ Sečovlje in POŠ Sv. Peter bo potekal pouk na daljavo, preko e-učilnic na www.ossecovlje.si. Učenci so prejeli svoja uporabniška imena, gesla in ključe za vstop v spletno učilnico, ki jo bodo urejali učitelji. V kolikor bodo imeli učenci pri tem težave, naj se obrnejo na razrednika. Elektronski naslovi razrednikov so objavljeni na spletni strani šole, pod obvestilom z dne, 10. 3. 2020.

Poleg gradiv v spletni učilnici, so na voljo tudi druga e-gradiva:

  • www.Lilibi.si (1.–3. razred)
  • www.Radovednih-pet.si (4.–5. razred)
  • www.iRokus.si in www.iRokusPlus.si (6.–9. razred)
  • www.znamzavec.si (interaktivne osnovnošolske vadnice za SLO, MAT, ANG, KEM)
  • www.ucimte.com  (Od ponedeljka, 16. marca 2020, naprej bodo imeli vsi učenci brezplačen dostop do interaktivnih gradiv. Za uporabo ne bo potrebna registracija, dostop jim omogoča delo z interaktivnimi samostojnimi delovnimi zvezki, ki omogočajo preverjanje rešitev.)

Priporočamo še spremljanje tv programov v dopoldanskem času, na RTV SLO, ki so namenjeni šolarjem.

Obveščam vas tudi, da bodo v času veljave odredbe zaprta tudi vsa igrišča, vse zunanje športne površine, da ne prihaja do osebnih stikov med posamezniki.

Želimo vam prijetne dni, predvsem pa ostanite zdravi.

 

Vodstvo in zaposleni na OŠ Sečovlje

(Ogledano skupaj: 270, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...