Otvoritev prenovljenega vrtca Sečovlje

Prav na občinski praznik smo v Sečovljah odprli vrata energetsko prenovljenega in dozidanega vrtca Sečovlje s kuhinjo in jedilnico. V kulturnem programu je drugošolec Erik Gregorič najprej na harmoniko zaigral Istrsko ljudsko pesem Moja mati kuha kafe, nato pa so otroci šolskega pevskega zbora, pod vodstvom učiteljice Simone Kolarič, zapeli pesmi Gangster Čombe in Mama, pojdi v vrtec sama.

Sledil je prijazen govor župana Petra Bossmana, ravnateljice Mirele Flego in predsednika krajevne skupnosti Denisa Fakina. Predšolski otroci z vzgojiteljicama Tanjo Mozgan Imperl in Alenko Cvetko so zapeli Jaz gradim prijateljstvo in deklamirali Leva, desna. V nadaljevanju smo vzgojitelji in otroci zapeli himno V vrtcu Sečovlje, ki jo je napisala vzgojiteljica Tanja. Program so nadaljevali otroci italijanskega vrtca La Coccinella in se z vzgojiteljico Mariello Batista predstavili s pesmijo La nelboscounacasetta.

Prireditev smo sklenili s šolskim bandom, ki ga vodi Nenad Jurinin z ogledom prenovljenih prostorov, likovne razstave šolskih otrok ter pogostitvijo. Zdaj pa le še nestrpno čakamo, da se vselimo v prenovljene prostore. Tega se veselijo otroci, vzgojitelji in starši.

(Ogledano skupaj: 1.109, današnjih ogledov: 2)

Morda vam bo všeč tudi...