Govorilne ure v šolskem letu 2020/21

Spoštovani starši!

Šolsko leto 2020/21 smo pričeli po »modelu B«, kjer pouk in druge dejavnosti izvajamo v skladu s higienskimi priporočili in delnimi omejitvami.
Med predvidenimi ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe s SARS – CoV – 2, so tudi govorilne ure in roditeljski sestanki, ki potekajo na daljavo.

V tem času priporočamo redno komuniciranje z učitelji v obliki sporočil, preko eAsistenta ali e-pošte.

V skladu z Letnim delovnim načrtom pa ima vsak učitelj tudi govorilne ure enkrat mesečno dopoldan (glede na svoj urnik poučevanja v istem tednu kot so popoldanske GU) in skupne govorilne ure popoldan, vsak 3. delovni torek oz. sreda v mesecu. Te bomo izvajali preko računalniškega orodja Microsoft Teams. V šolskih prostorih bodo govorilne ure potekale le izjemoma, po predhodnem dogovoru z učiteljem ter ob doslednem upoštevanju vseh higienskih ukrepov.

S tem obvestilom vam posredujemo informacije za govorilne ure v mesecu oktobru 2020.

 

SKUPNE, POPOLDANSKE GOVORILNE URE:

Popoldanske govorilne ure bodo:

  • v torek, 20. 10. 2020, za učence od 6. – 9. r ter za učence na POŠ Sv. Peter,

od 16.00 do 18.00 (razen pri učitelju Dušanu Gabrijelu ter učiteljici Bojani Morato, od 17.00 do 18.00),

  • v sredo, 21. 10. 2020, za učence od 1. – 5. r ter za angleščino v 6.a razredu, od 16.00 do 18. ure.

Vsak starš, ki se bo pri določenem učitelju najavil za govorilne ure, bo izbral 10-minutni termin, ki se ga bo potrebno dosledno držati. Učitelj, ki bo dobil prošnjo starša za govorilno uro, ga bo, glede na dogovorjen termin, poklical preko Microsoft Teams-a iz individualnega klepeta in opravil razgovor. Vsak starš se 5 minut pred dodeljenim terminom za popoldansko govorilno uro prijavi v Microsoft Teams z uporabniškim imenom in geslom svojega otroka ter počaka na učiteljev klic. 

V primeru, da se z učiteljem predhodno dogovorita, da se govorilnih ur udeležite na šoli, vas bo na glavnem vhodu v šolo sprejel eden od zaposlenih, ki bo k posameznemu učitelju spuščal le najavljene starše.

 

DOPOLDANSKE GOVORILNE URE:

Dopoldanske govorilne ure lahko, poleg orodja Microsoft Teams ter dogovorjenih govorilnih ur v šolskih prostorih, potekajo tudi preko telefona. V tem primeru boste pri najavi na govorilne ure navedli tudi telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi v dogovorjenem terminu.

Podrobnejša navodila boste starši prejeli še s strani razrednikov.

Vodstvo šole

(Ogledano skupaj: 357, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...