Firbcatlon

Ste tekmovalni in imate radi izzive? Pridružite se nam v Kopru v Taverni na Firbcatlonu, osrednji prireditvi Tednov vseživljenjskega učenja na Obali in Krasu. Dobili boste veliko informacij o možnostih izobraževanj v vseh življenjskih obdobjih. Preizkusili se boste lahko tudi v oblikovanju gline na vretenu, opazovali oživljanje stoletnih polken ter spoznali Društvo dobre volje. Dogajanje bo popestril nastop irskega plesa.

Osrednje dogajanje bo na poligonu, ki bo na zabaven način preverjal vašo spretnost in preizkušal vašo radovednost. Vsak, ki bo sodeloval na našem »oviratlonu«, bo prejel športno majico, najhitrejše pa čakajo tudi privlačne nagrade. Poligon bo preizkusil tudi Denis Porčič – CHORCHYP, ki nam bo pred tem pokazal, kako se pravilno ogreti in predstavil svojo karierno pot.

Denis Porčič – CHORCHYP je profesionalni borec v največji evropski borilni organizaciji FFC, hkrati pa je tudi lastnik Kluba borilnih veščin Samurai. Denis rad pomaga ljudem v stiski, o čemer pričajo njegovi številni dobrodelni nastopi, poznan pa je tudi, kot zaščitnik živali. Aktivno motivira mlade s svojimi izkušnjami in nas vse ozavešča o pomenu gibanja za zdravo življenje.

Se vidimo v Taverni v soboto, 21. 5. 2022, ob 10h. Vstopnine ni!

(Ogledano skupaj: 82, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...