DijaskiSvet.si

ŽE POZNAŠ DIJASKISVET.SI?

Na novem portalu najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ, da postaneš boljši učenec.

Kaj to pomeni?

Obišči portal DijaskiSvet.si in si najprej oglej seznam vseh srednjih šol. Z iskalnikom lahko poiščeš šolo, ki te najbolj zanima in izpolnjuje vse tvoje zahteve. V edinstvenem iskalniku lahko iščeš šole glede na regijo, tip programa, vrsto gimnazije ali pa način zaključka.

Ko najdeš svojo idealno šolo, pa si lahko ogledaš podatke o šolah, katere programe izvajajo, kaj ponujajo bodočim dijakom in najpomembnejše – prebereš si lahko mnenja dijakov, ki te šole obiskujejo. Kaj je sploh lahko še boljšega kot informacija iz prve roke? 🙂

Na portalu pa najdeš tudi vse informacije, ki jih potrebuješ pri vpisu v srednjo šolo – pomembni datumi, priprava na NPZ, kako izbrati šolo glede na svoje interese, kje dobiti informacije o poklicih, katere štipendije so ti na voljo.

Poleg vseh teh informacij, pa ti pomagamo, da bo šolsko leto malce lažje. Kako? Na portalu DijaskiSvet.si najdeš tudi zanimive vsebine o učenju (ali veš kako si pripraviti načrt učenja?), ogledaš si lahko intervjuje z ljudmi, ki opravljajo različne poklice ali pa poiščeš privlačne zanimivosti za predah med učenjem.

Portal DijaskiSvet.si je popolno mesto za vse učence, ki jih zanimajo informacije o vpisu v srednjo šolo. Obišči nas na portalu in pridobi še več informacij o šolah, ki te zanimajo.

Vsak dober bodoči dijak obiskuje portal DijaskiSvet.si – postani to tudi ti!

 

Ps: Ne pozabi nas všečkati tudi na Facebooku, kar lahko narediš tu >>

(Ogledano skupaj: 146, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...