Ponovno v šolo in vrtec

Spoštovani starši,

veseli nas, da se po večmesečnem učenju od doma nekateri končno vračajo v šolo ali v vrtec, to so otroci vrtca in učenci 1. triletja. V šolo oz. vrtec se vrnejo v torek, 26. januarja, saj v ponedeljek poteka testiranje zaposlenih. Za učence od 4. do 9.r pouk še naprej poteka na daljavo.

Zavedamo se, da otroci potrebujejo svoje vrstnike in vzgojitelje, učitelje ter dejavnosti, za katere so bili v tem času prikrajšani. Mi smo pripravljeni, vašega otroka čaka varno in spodbudno učno okolje. S strani vzgojiteljev ali razrednikov boste prejeli podrobnejša navodila o vračanju v šolo ali vrtec. Prosimo, da hišni red šole in vrtca dosledno upoštevate.

Covid-a je med ljudmi še vedno veliko, zato je naša skupna naloga in odgovornost, da sodelujemo in ravnamo tako, da smo pozorni na morebitne znake okužbe s SARS- CoV-2. V primeru, da imate v družini okužbo, otroka zadržite doma in nas o tem obvestite.

Prosimo vas, da upoštevate tudi naslednja ravnanja:

  • v šolo ali vrtec pridejo le popolnoma zdravi otroci,
  • še vedno omejujete stike v domačem okolju,
  • se z otrokom pogovarjate o varnem druženju z vrstniki,
  • se ob prvih znakih okužbe po potrebi testirate.

Ob tem se vam zahvaljujemo za strpnost, pomoč in dobro sodelovanje v času izobraževanja na daljavo. S skupnimi močmi bomo tudi v bodoče premagali epidemijo, ki še traja. Pomemben je vsak izmed nas in le skupaj lahko naredimo, da se bomo lahko varno nasmehnili drug drugemu brez mask in daljave.

Veselimo se ponovnega srečanja – skupaj bomo zmogli!

Ravnateljica: Mirela Flego

Hišni red in Pravila ravnanja v OŠ Sečovlje.

(Ogledano skupaj: 127, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...