Tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 17. novembra 2023, bomo v šoli obeležili dan slovenske hrane. Namen projekta je ozaveščanje otrok in njihovih staršev o pomenu zdravega zajtrka, o prednosti lokalne hrane. Dan bomo začeli z okusnim zajtrkom, pripravljenim z lokalnimi dobrotami. Mize bodo obložene s kruhom, maslom, medom, mlekom in z jabolki iz bližnjega sadovnjaka. V šolski jedilnici bo čebelar predstavil pomen čebelarstva.

Tema letošnjega slovenskega tradicionalnega zajtrka je: »Kruh za zajtrk – SUPER DAN!«

V jedilnici bo razstava otroških likovnih izdelkov. Pridružil se nam bo tudi čebelar iz Padne.

Hrana nam tekne veliko bolje, če jo uživamo v prijetni družbi družine, sošolcev, sodelavcev, prijateljev … Za skupno mizo si naberemo pozitivno energijo, privzgajamo si zdrave prehranjevalne navade in se dobro počutimo.

Zato vas vabimo na skupni zajtrk v šolsko jedilnico:

07.15 – 07.45 – zaposleni
07.30 – 07.45 – učenci od 6. – 9. razreda, ki imajo na ta dan preduro
07.45 – 08.00 – ostali učenci od 6. do 9. razreda (razen učencev vozačev)
08.00 – 08.15 – učenci 4. in 5. razreda ter učenci vozači od 6. do 9. razreda
08.15 – 08.30 – učenci 1. – 3. razreda
08.00 – 08.20 POŠ Sv. Peter – učenci od 1. – 3. razreda

Vsem želimo dober tek v dobri družbi.

Učenci in delavci šole

 

(Ogledano skupaj: 150, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...