Tedni vseživljenjskega učenja 2024

“Učenje nas krepi in radosti, zato naj bo naš sopotnik vse življenje!”

Prinaša nam znanja in spretnosti ter nam omogoča, da smo proaktivni in ustvarjalni na vseh življenjskih in delovnih področjih. Pomaga pri digitalnem in zelenem prehodu v trajnostno družbo. Povezuje generacije in kulture, krepi našo demokratično naravnanost. Podpira nas pri skrbi za telesno in duševno zdravje. Zaradi učenja smo (lahko) večno mladi in prodorni!«

To je odlomek izjave za javnost, objavljen na strani Andragoškega centra Slovenije, ki je vsakoletni krovni organizator Tednov vseživljenjskega učenja, ki v Sloveniji potekajo 29. leto in se letos odvijajo tudi v sklopu OŠ Sečovlje. Dogodki, ki bodo potekali od 10. 5. 2024 do 16. 6. 2024, so najrazličnejših vrst od enkratnih delavnic/izobraževanj/video srečanj do več dni trajajočih razstav.

Trenutno je mogoče v Centru za starejše občane v Luciji videti skupno razstavo izdelkov iz recikliranih materialov in fotografsko razstavo le-teh, ki je sad skupnega projekta petošolcev OŠ Sečovlje in Centra za starejše. Razstava se bo čez teden dni postavila tudi na OŠ Sečovlje, kjer nadaljujemo z dejavnostmi v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja.

tvu.acs.si
center-lucija.si

Nataša Rijavec

(Ogledano skupaj: 57, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...