Pozdrav prvemu šolskemu dnevu

Prvi šolski dan je vedno poseben dogodek, poln pričakovanj in navdušenja, tako za naše učence kot za njihove starše. V šolski telovadnici so se najprej zbrali vsi učenci od drugega do devetega razreda in učitelji, v šolski jedilnici pa tisti, ki so prvič prestopili šolski prag. Letos je bilo to 2. septembra, ko smo z veseljem pozdravili 24 prvošolcev na naši matični šoli v Sečovljah in 7 novopečenih šolarjev na podružnični šoli v Svetem Petru.

Prvošolce je najprej pozdravila nova ravnateljica, ga. Ingrid Medoš, občina Piran je vsem prvošolcem podarila knjigo. Učence na POŠ v Sv. Petru je pozdravil župan občine Piran, g. Andrej Korenika, na matični šoli pa predstavnika urada za družbene dejavnosti, Ester Nusdorfer in Matej Knep.

In šolsko leto se je začelo. Ob tej priložnosti se želimo iskreno zahvaliti tudi vsem, ki so prispevali k temu, da je bil prvi šolski dan varno in prijetno doživetje za vse. Iskrena hvala policiji in redarjem, članom in članicam PGD Nova Vas ter prostovoljkam Neli, Sonji in Marjeti, ki so cel teden skrbeli za varno pot v šolo in domov.

Naj bo varen in prijeten vsak dan in vsak korak v novem šolskem letu.

(Ogledano skupaj: 92, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...