Preventivna prireditev BOLJ PRIPRAVLJEN MOTORIST, BOLJ VAREN MOTORIST

Spoštovani.

Vabimo vas na:

Preventivno prireditev »BOLJ PRIPRAVLJEN MOTORIST, BOLJ VAREN MOTORIST«

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Piran bo v soboto 7. 5. 2016, v sodelovanju s Policijsko postajo Piran, organiziral preventivno prireditev BOLJ PRIPRAVLJEN, BOLJ VAREN MOTORIST.

Preventivna prireditev Bolj pripravljen, bolj varen motorist, s pričetkom ob 10.00 uri, se bo odvijala na parkirišču pri Osnovni šoli Sečovlje v Sečovljah (za športnim igriščem). Namenjena je vsem voznikom motornih koles, zainteresirani javnosti in vsem ostalim udeležencem v cestnem prometu.

S preventivno prireditvijo želimo povečati pripravljenost voznikov motornih koles za udeležbo v cestnem prometu in jih seznaniti z nevarnostmi, katerim so izpostavljeni pri vožnji po slovenskih cestah. Udeležencem preventivnega programa bodo policisti inštruktorji prikazali različne načine obvladovanja motornega kolesa ter predvidevanja različnih nevarnih situacij v cestnem prometu (približevanje križišču, divjad na cesti, pesek na vozišču, oljni madeži,…).

Poleg prikaza praktičnega znanja bomo udeležence in vse prisotne seznanili z določbami Zakona o pravilih cestnega prometa in s stanjem na področju prometne varnosti s poudarkom na udeležbi v prometnih nesrečah enoslednih motornih vozil.

Nosilci preventivne prireditve so SPVCP Občine Piran, PP Piran, občinsko redarstvo Občine Piran, SUP PU Koper, policisti inštruktorji PPP Koper, AMD Pinko Tomažič.

Vabljeni.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Piran

Rok Humar, predsednik

(Ogledano skupaj: 199, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...