Pričetek šolskega leta 2023/24

Dragi učenci, spoštovani starši!

Šolska stavba je poleti samevala in v petek, 1. septembra 2023 bo ponovno odprla svoja vrata, saj se v šolo vračate učenci, med njimi tudi 22 prvošolcev. Še posebej njim:

Srečno na novi poti, poti učenosti!

Učenci od 2. do 9.r. ter učenci 2. in 3. r. POŠ Sv. Peter pridete v šolo ob 8.15 (vozači s šolskim avtobusom). Bodite pozorni, ker je spremenjen vozni red iz smeri Sv. Petra. Prav tako ostaja avtobusna linija za vse učence, ki se vozite s hrvaške strani.

Učenci od 4. do 9. r se boste zbrali pred glavnim vhodom, učenci 2. in 3. r pred vhodom v 1. triado, nato boste po oddelkih odšli v šolsko telovadnico.

Za učence matične šole bo ob 8. 20, v telovadnici skupni sprejem (zunanji vhod na tribune), kjer boste dobili osnovne informacije o novem šolskem letu, spoznali nove prijatelje, sošolce, učitelje. Skupaj z razredniki boste odšli v svoje učilnice.

V petek bo pouk le do 11. ure za vse učence, ko bo organiziran poseben avtobus za obe smeri, od ponedeljka, 4. 9. bo potekal pouk po urniku (povezava).

S seboj prinesete šolsko torbo, peresnico in copate. Domov boste odnesli učbenike, ki si jih boste izposodili za to šolsko leto.

Ta dan bo za vse učence organizirana malica, kosilo le po predhodnem naročilu na tel. 671 26 03 (kuhinja). Prav tako bo po potrebi organizirano jutranje varstvo in podaljšano bivanje, a le po predhodni najavi na tel. 671 26 00 (tajništvo).

Sprejem prvošolcev na OŠ Sečovlje bo ob 9. uri v šolski jedilnici, na POŠ v Sv. Petru ob 10.30.

Vsem skupaj želim varno, zadovoljno in uspešno šolsko leto 2023/24.

 

Ravnateljica: Mirela Flego, prof.

VOZNI RED od 1.9.2023

prevoz iz HRV

Poslanica ministra

 

(Ogledano skupaj: 492, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...